Succesvol zijn

Master Your Self | Master Your Expertise | Master Your Business

Zelf aan de slag

SUCCESVOL ZIJN

In deze snel veranderende wereld is het meer dan ooit van belang om je kompas te voelen en te weten wie je bent. Maar ook om te weten waar je nu bent, waar je naartoe wil en hoe je daar kunt komen.

Iedereen is een bron van oneindige mogelijkheden en onbeperkt potentieel. Maar alleen jij hebt toegang tot die bron. Alle kennis over jezelf is in je eigen systeem aanwezig.

De coaches van MY-organization werken met MY-etool. Een psychologische zelftest om gericht en effectief aan de slag te gaan. MY-etool brengt jouw succesfactoren, uitdagingen en valkuilen in beeld. Je komt snel tot de kern en kunt snel aan de slag. Op een manier waardoor groei als vanzelf gaat.

Ga direct zelf aan de slag ›

Ik zoek een coach.

Coaching bij MY-organization

Ieder coachingtraject begint met een intake. Tijdens de intake wordt gevraagd naar de reden van je komst. Vervolgens wordt de MY-etool voor je klaargezet op de laptop. Je reageert twee keer op 27 vragen. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. We maken een vervolgafspraak met je voor het feedback gesprek. Ter voorbereiding van dit gesprek analyseert de consultant eerst het verslag. Na het gesprek voorziet de consultant het verslag van zijn persoonlijke bevindingen. Jij krijgt de handleiding voor geluk ook zelf opgestuurd.

Vervolgstappen

Na het invullen van de vragen en het feedback gesprek zijn er verschillende mogelijkheden. Je laat het bij de test en het feedback gesprek of je gaat een vervolgtraject in met een van onze coaches. Jij bepaalt dus of en hoe we verder gaan. Ben je gekomen in opdracht van een werkgever, dan bespreekt de consultant samen met jou welke gegevens naar de opdrachtgever gaan.

MY-organization

MY-organization is een netwerk van coaches. Coaches die werken vanuit de overtuiging dat een benadering die enkel is gebaseerd op westerse inzichten één-dimensionaal is. Coaches die ook willen putten uit oosterse wijsheid en daarmee het beste uit twee werelden willen verbinden.

MY-organization zorgt dat mensen weer bewust zijn van hun interne kompas, zodat ze weten wie ze zijn, waar ze zijn, waar ze naartoe willen en hoe ze daar kunnen komen.

Herkern jezelf: bekijk onze video

MY-etool

De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een psychologische zelftest om gericht en effectief aan de slag te gaan. MY-etool brengt jouw succesfactoren, uitdagingen valkuilen in beeld. Wat bepalend is voor jouw functioneren en de stappen die jij nodig hebt.

 • Intake

  Ieder coachingtraject begint met een intake. Tijdens de intake wordt gevraagd naar de reden van je komst.

 • MY-etool

  Vervolgens wordt de MY-etool voor je klaargezet op de laptop. Je reageert twee keer op 27 vragen. Dit neemt ongeveer een uur in beslag.

 • Feedback

  We maken een vervolgafspraak met je voor het feedback gesprek. Na het gesprek voorziet de consultant het verslag van zijn persoonlijke bevindingen.

 • Coaching

  Hoe we verder gaan bepaal jij. Je laat het bij de test en het feedback gesprek of je gaat verder met een van onze coaches.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt