Testimonials coaches

Collega coaches aan het woord

  • Het maken van de test vond ik verwarrend. (…) Het verslag geeft vervolgens concrete en praktische tips over je valkuilen, risico’s, ontwikkelingsmogelijkheden en welke samenwerkingsvormen bij mij passen. De uitkomst helpt mij enorm hoe ik zowel persoonlijk als zakelijk verder kan en wil groeien. Een effectieve en indringende test die je direct tot je essentie brengt en laat zien hoe je volkomen in je kracht kunt staan.

    Madelon Dik Coach
  • De inzichten die je krijgt na het invullen van de test is een cadeau voor jezelf. Deze test gaat een niveau dieper dan andere testen die ik gedaan heb. Bij het invullen van de test word jij in verwarring gebracht en dat is juist de bedoeling. (…) Een gesprek met een MY-consultant is een voor mij een noodzakelijk aanvulling om de inzichten ook persoonlijk te kunnen toepassen.

    Leonie MartensCoach
  • MY-etool heeft mijn ogen geopend. Ik leefde op de automatische piloot en maakte daardoor geen gebruik van mijn talenten. Ik was altijd bezig met het willen voldoen aan de verwachtingen van onze huidige maatschappij. (…) Door MY-etool werden mijn talenten inzichtelijk voor mij. (…) Sinds kort heb ik mijn eigen praktijk en help ik mensen met hun levensvragen. MY-etool heeft er voor gezorgd dat ik mijn eigen leven leid

    Sharda KorfCoach

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Deel je ervaringen

Jij bent niet de enige die meer wil weten over MY-etool. Velen zijn je voorgegaan.
Wil jij als coach ook delen wat je ervaringen zijn? Mail ons of noem ons via Social Media.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt