Testimonials cliënten

De cliënt aan het woord

  • MY-organization heeft een hele goede test ontwikkeld en het verslag heb ik diverse malen gelezen om er elke keer weer iets nuttigs voor mezelf uit te halen. Na 14 jaar ondernemerschap wilde ik heel graag weten of mijn zelfbeeld ook daadwerkelijk klopt met de werkelijkheid en gelukkig had ik een match van 94%. (…) Een ieder kan ik MY-organization van harte aanbevelen!

    Corinne JaspersCliënt
  • (…) Ik maakte zijn test. Ik werd niet een ander mens. Wel was ik prettig verbaasd over de zorg en aandacht die Vehmeijer aan zijn klanten geeft. En vooral was ik onder de indruk van de vele facetten van een persoonlijkheid die Laurens in zijn test heeft weten te verwerken. Wat mij ook frappeerde: hoe je met een simpele vraagstelling tot de kern kunt doordringen

    Cees GrimbergenCliënt
  • (…) ik raakte het geloof in mijzelf kwijt en juist in die periode raakte ik in gesprek met Tom Albertsma van MY-organization. (…) wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet; nu WEET ik waar mijn kwaliteiten en talenten liggen en kan dus met meer zelfvertrouwen op vacatures solliciteren. En dat niet alleen, ook weet ik waar mijn valkuilen liggen en kan daar dus ook beter op inspelen.

    Dineke TroostCliënt

UW ERVARINGEN OVER MY-ETOOL DELEN?

Jij bent niet de enige die samen met iemand anders aan de slag gaat om meer uit je leven te halen. Velen zijn je voorgegaan. Hieronder vind je enkele testimonials. Wil jij ook delen wat je ervaringen zijn? Mail ons of noem ons via Social Media. (Video-testimonials zijn ook welkom)

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt