Opleiding voor coaches

Master Your Self | Master Your Expertise | Master Your Business

Groeien door ontwikkeling

SUCCESVOL COACHEN

Als coach wil je snel tot de kern van je cliënt komen om snel en effectief aan de slag te gaan. MY-organization biedt daarvoor MY-etool. MY-etool biedt een handleiding tot geluk. Deze psychodynamische analyse brengt daarom de succesfactoren en de bottlenecks in beeld, die bepalend zijn in het functioneren van mensen en organisaties. Maar je wilt jezelf ook blijven ontwikkelen. MY-organization biedt je toegang tot een netwerk van professionals.

De coaches van MY-organization hebben zich bewezen in het creëren en organiseren van geluk en gezondheid. Zowel in het succes van hun eigen leven en werk, als in dat van anderen. Zij hebben verstand van mensen én organisaties. Vind ondersteuning in een persoonlijk strategiegesprek als je merkt dat je als als coach meer op koers wil komen.

Netwerk voor coaches

Academy en Ondersteuning voor coaches

MY-organization biedt kennismakingsworkshops, een leergang en heel veel mogelijkheden om je expertise te verdiepen en te verbreden. Tijdens de workshop leer je onze mensen kennen en proef je van MY-etool. Daarnaast leren we je je eigen resultaten van MY-etool begrijpen. Je hebt dan voldoende informatie om te besluiten of je ermee wilt leren werken.

Loop je als coach vast en wil je snel weer op koers komen? Ga een persoonlijk strategiegesprek aan met onze ervaren coaches. Een soort EHBO om je kompas weer te voelen en zelf verder te kunnen.

MY-organization netwerk

Het netwerk van MY-organization omvat zowel gecertificeerde specialisten als specialisten met een zelfstandig gecertificeerde praktijk. MY-organization brengt mensen thuis bij zichzelf en wil voor professionals een thuisbasis bieden. Het is een hechte samenwerking van professionals. Wat hierbij goed is om te weten, is dat veel van onze professionals ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde. Zij gebruiken een universele systematiek die hieraan voldoet zonder zweverig te zijn. De kern van hun aanpak is, dat zij weten dat voelen leidend is over het denken en dat het niet andersom werkt.

Coaching 3punt0

Coaching3punt0 is een initiatief van MY-organization. Coaching3punt0 gaat over autonomie, verantwoordelijkheid en wederkerigheid. Wij bieden een stap voor stap methode om mensen te helpen veranderingen en uitdagingen aan te gaan en meer gezondheid, geluk en succes te ervaren. Dankzij de periodieke bijeenkomsten blijf je leren en ontwikkelen. Samen met je collega coaches ga je op zoek naar verdieping en verbinding. Je kunt sparren en samenwerken.

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

MY-etool

De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een psychologische zelftest om gericht en effectief aan de slag te gaan. MY-etool brengt jouw succesfactoren, uitdagingen valkuilen in beeld. Wat bepalend is voor jouw functioneren en de stappen die jij nodig hebt.

 • INTAKE

  Ieder coachingtraject begint met een intake. Tijdens de intake wordt gevraagd naar de reden van je komst.

 • MY-ETOOL

  Vervolgens wordt de MY-etool voor je klaargezet op de laptop. Je reageert twee keer op 27 vragen. Dit neemt ongeveer een uur in beslag.

 • FEEDBACK

  We maken een vervolgafspraak met je voor het feedback gesprek. Na het gesprek voorziet de consultant het verslag van zijn persoonlijke bevindingen.

 • COACHING

  Hoe we verder gaan bepaal jij. Je laat het bij de test en het feedback gesprek of je gaat verder met een van onze coaches.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt