NETWERK VOOR COACHES

OVER MY ORGANIZATION

MY-organization is een netwerk van professionele coaches die MY-etool gebruiken. Daarmee werken zij vanuit de kern van mensen. Dáár krijgen gezondheid, geluk en succes draagvlak. MY-consultants werken voor resultaat. Het resultaat van samen in, aan en vóór de organisatie werken. Dat resultaat ontstaat door vanuit de mensen te werken. Door naar de essentie van mensen te gaan kunnen ze van de rem komen. Daar ontstaat creativiteit, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap.

Daarna zijn kennis en vaardigheden zo bijgespijkerd (indien nodig). Wil je ook samenwerken met trainers en coaches die weten hoe ze het beste uit iedereen kunnen halen? Neem contact met ons op, abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op Social Media. Of bel gewoon!

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Netwerk voor coaches

MY-organization is een netwerk van coaches. Coaches die werken vanuit de overtuiging dat een benadering die enkel is gebaseerd op westerse inzichten één-dimensionaal is. Coaches die ook willen putten uit oosterse wijsheid en daarmee het beste uit twee werelden willen verbinden.

Wat hierbij goed is om te weten, is dat veel van onze professionals ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde. Zij gebruiken een universele systematiek die hieraan voldoet zonder zweverig te zijn. De kern van hun aanpak is, dat zij weten dat voelen leidend is over het denken en dat het niet andersom werkt. MY-organization ziet de “logic of the heart” en de “logic of the mind” als een geheel. Met de fysieke realiteit als de “proof of the pudding”.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt