Master Your Self | Master Your Expertise | Master Your Business

Groeien door delen

OVER MY ORGANIZATION

MY-organization is er voor mensen op zoek naar persoonlijke groei, coaches en consultants, HR-professionals en bedrijven. Wij bieden een netwerk van coaches. Coaches die werken vanuit de overtuiging dat een benadering die enkel is gebaseerd op westerse inzichten één-dimensionaal is. Coaches die ook willen putten uit oosterse wijsheid en daarmee het beste uit twee werelden willen verbinden.

De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een online instrument om gericht en effectief aan de slag te gaan met hun cliënten. MY-etool brengt de succesfactoren en de uitdagingen in beeld, die bepalend zijn in het functioneren van mensen en organisaties.

MY-organization staat voor diversiteit en samenwerking. Iedereen is uniek en iedereen kan een unieke bijdrage leveren. Als iedereen zijn eigen kracht kent en van daaruit zichzelf kan zijn, komen personen en organisaties tot bloei. Daar ontstaat levenskunst.

Wij laten met MY-organization zien, dat iedereen uniek is en dat iedereen een optimale plek heeft. Zo bouwen wij geluk en succes. Goed leiderschap en professionele coaching hebben bezieling nodig. Dat zit in mensen en in teams. Inside – out! Met jezelf als maatstaf!

Geschiedenis MY-organization

De oprichter van MY-organization, Mr. Laurens Vehmeijer, heeft ruim 30 jaar gewerkt als executive consultant bij onder meer Van Ede & Partners. In de voorbije decennia heeft hij een structurele en grootschalige overwaardering zien ontstaan van technische efficiency; een ontwikkeling die ten koste gaat van kleinschaligheid, kwaliteit en menselijke effectiviteit. Geld is daarin geleidelijk aan ‘leidend’ geworden in plaats van ‘volgend’. Veel mensen zijn daardoor in een ‘overlevingsstand’ gaan leven.

Vanuit de overtuiging dat leven meer dan overleven is, en dat iedereen zijn eigen maatstaf mag zijn heeft hij MY-etool ontwikkeld. De kernwaarden van MY-organization zijn:

  • bewustwording
  • autonomie
  • verantwoordelijkheid

We zijn samen verantwoordelijk voor wat er gebeurt en wat er is. Dát is voor ons co-creatie.

MY-organization in Nederland

De MY-organization coaches werken in het hele land. Het kantoor van MY-organization is gevestigd in het eerste gebouw van de Werkplaats, de school van Kees Boeke in Bilthoven. Hier moest gewerkt worden, met hoofd, hart en handen.”Het doel der opvoeding is: elk kind te helpen worden wat het is.” Worden wie jij bent: dat is precies waar onze coaches met jou aan werken.

Ben jij coach dan biedt MY-organization jou een prachtige tool, verbinding, verdieping en ontwikkeling. MY-organization biedt je  een plek om te ontmoeten en om te werken zoals jij dat wil. MY-organization is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling en teambuilding. Maak van MY-organization jouw thuis.

Lees onze missie en visie

Maak kennis met ons KERNTEAM

Laurens Vehmeijer

‘Mijn ervaring is dat goed werkgeverschap de X-factor, motivaties en werkelijke toegevoegde waarden vrijmaakt in mensen en organisaties. Dit inzicht was de inspiratie om een nieuwe manier van testen te ontwikkelen; MY-etool.’

Nanda Bramer

‘Mensen zijn het centrum van iedere organisatie. Wat de ziel is voor mensen, dat zijn de mensen voor organisaties. Vanuit die visie faciliteer en coördineer ik professionals.’

Liesbeth Hogervorst

’10 jaar geleden gooide ik het roer om. Ik wilde meer betekenen, meer bijdragen aan jouw X-factor. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad dat ik succescoach ben geworden.’

Martine van Eijk

‘Ik ben gefascineerd door wat ons gezond en fit maakt en vooral doet voelen. Wat zijn overeenkomsten in schijnbaar tegenstrijdige systemen als de Westerse, Oosterse, reguliere en complementaire geneeskunst?’

Tom Albertsma

‘Ik zie snel waar het minder goed gaat bij mensen en in organisaties. Door mijn bedrijfskundige achtergrond, door mijn ervaring als ICT-er én mijn vaardigheden als consultant kan ik organisaties op een unieke manier ondersteunen.’

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt