MY-etool

Maak kennis met MY-etool

De coaches van MY-organization werken met MY-etool. Dit online instrument brengt in beeld waarom sommige dingen in het leven moeizaam gaan, en andere als vanzelf. Het stelt een coach in staat om snel de diepte in te gaan met de cliënt. MY-etool kijkt verder dan gedrag en dieper dan de motivatie. Ten grondslag aan gedrag en motivatie liggen de drijfveren ‘persoonlijkheid’ en ‘identiteit’.

MY-etool brengt alle lagen helder in beeld. Het verslag van het assessment biedt een ideaal startpunt voor een coachingstraject of een inzichtgevende therapie. Van hieruit kan de groei beginnen. MY-etool helpt een cliënt te kiezen voor een weg; wat ga ik ontwikkelen en wat wil ik achter me laten? Iedere keuze krijgt daardoor richting en inhoud met een heldere kop en staart. Als coach krijg je inzicht en overzicht.

Ik zoek een coach.

MY-etool voor coaches 

Dankzij MY-etool begrijp je je cliënt en helpt het je cliënt zichzelf te begrijpen. Zowel in werk als in persoonlijke relaties. MY-etool zorgt voor bewustzijn, kracht en focus. Als coach houd je overzicht.

MY-etool geeft duidelijkheid over:

  • functiedynamiek
  • toegevoegde waarde
  • talenten en werkwijzen
  • leiderschapsstijlen
  • communicatiestijlen
  • valkuilen en risico’s
  • optimale omgeving en teamdynamiek
  • voldoening, succes en rendement
  • mogelijkheden voor verdere ontwikkelingen
  • persoonlijke X-factor

Diagnose stellen met MY-etool

Wanneer je MY-etool gebruikt in je praktijk begint het contact met jouw cliënt met een intakegesprek. Daarna vult hij de test in en voeren jullie een feedback-gesprek. Daarna stel je de diagnose. Dat klinkt wat zwaar, maar het is vooral het begin van een succesvolle coaching. Goed handelen vraagt goed inzicht. Voelen en weten komen in een professionele diagnose samen. Een goede diagnose helpt je cliënt te accepteren wie hij is. MY-etool laat zien hoe hij handelt en hoe effectief dat is. Succesvol jezelf zijn, begint met accepteren wie je bent. Dat is de basis van alle groei.

Als je MY-etool gebruikt in je praktijk treed je op als een professionele intermediair: je vertaalt de resultaten voor je cliënt. De resultaten geven licht en zicht. Het is daarmee een uitstekend beginpunt voor een coachingstraject. Succes en voldoening staan daarbij voorop.

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt