Modules voor HR-Professionals

OVER MY ORGANIZATION

MY-organization helpt uw bedrijf en uw medewerkers. Oog voor de mensen en oog voor de zaak. Hiervoor hebben we individuele trajecten, diverse teamtrajecten en (re-)organisatietrajecten.


Naast outplacement, selectie, assessments, organisatieontwikkeling, teamdesign en businessconsulting, bieden wij trainingen op maat. Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde coaches met zeer diverse achtergronden.

Neem contact met op ons voor de mogelijkheden.

Modules voor HR-Professionals

INDIVIDUEEL

MY-organization ondersteunt individuele medewerkers door te kijken naar hun waarden en verlangens, voorbij de buitenkant.

Lees meer

TEAMS/ AFDELINGEN

Voor teams en teambuilding is MY-etool het instrument om alle rollen, motivaties en vaardigheden in één keer in beeld te brengen.

Lees meer

(RE-)ORGANISATIES

Bij reorganisaties komt het erop aan iedereen zo snel mogelijk een goede plek te geven. Binnen of buiten de organisatie.

Lees meer

Toelichting modules

Individueel

MY-organization ondersteunt individuele medewerkers door te kijken naar hun waarden en verlangens, voorbij de buitenkant. Wat houdt deze persoon tegen en waarvoor gaat hij of zij bewegen? Daarvoor is het nodig om vanuit de diepste kern van iemands draagvlak te werken. Anders komen mensen niet van de rem af. Juist bij veel weerstand kosten andere benaderingen meer energie dan met behulp van MY-etool. Pas als mensen zich gezien voelen, kunnen ze om zich heen kijken.

Teams/ Afdelingen

Voor teams en teambuilding is MY-etool het instrument om alle rollen, motivaties en vaardigheden in één keer in beeld te brengen. MY-organization gaat ervan uit dat iedereen anders is en dat in dát verschil juist de kracht van teams zit. Maar ja, dan moet je wel goed inzicht hebben in die verschillende aansturingen en motivaties. MY-consultants zijn ervaren coaches die MY-etool gebruiken om teams naar een volgend niveau te brengen.

Reorganisaties

Bij reorganisaties komt het erop aan iedereen zo snel mogelijk een goede plek te geven. Binnen of buiten de organisatie. MY-organization gebruikt MY-etool om mensen in hun kracht te krijgen. Omdat bij een reorganisatie vaak ook rouw hoort, werken we graag met groepen. Onder gelijkgestemden kan ruimte voor rouw en frustratie gecreëerd worden. Deelnemers kunnen tips uitwisselen, en er kan worden stilgestaan bij wat aandacht moet hebben. Het is nu eenmaal een feit dat een reorganisatie voor veel medewerkers rauw is. Over de rouw heenstappen versneld het proces niet. Werken met groepen wel. Wij gebruiken daarvoor graag de inzichten van o.a. Deep Democracy.

VRAGEN OVER DE MODULES?

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt