Ik zoek een coach

SNEL EN EFFECTIEF AAN DE SLAG

Soms sta je op een punt in je leven dat je verder wilt, maar je weet niet precies hoe. Het verkrijgen van inzicht in je potentieel kan dan helpen. Je leert begrijpen wie en wat je bent en hoe je functioneert. Zowel in je werk als in je persoonlijke relaties. Iedereen is een bron van oneindige mogelijkheden en onbeperkt potentieel. Maar alleen jij hebt toegang tot die bron. Alle kennis over jezelf is in je eigen systeem aanwezig.

Goede coaching gaat over verantwoordelijkheid, autonomie en goede samenwerking tussen coach en cliënt. Deze kernwaarden staan centraal in onze coaching. De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een online instrument om gericht en effectief aan de slag te gaan met hun cliënten. MY-etool brengt de succesfactoren en de bottlenecks in beeld, die bepalend zijn in het functioneren van mensen en organisaties.

IK WIL DIRECT AAN DE SLAG

ZO WERKT HET

Tijdens de intake wordt gevraagd naar de reden van je komst. Vervolgens wordt MY-etool voor je klaargezet op de laptop. Je reageert twee keer op 27 vragen; de eerste 27 vragen vul je in vanuit je functioneren, de tweede 27 vanuit je persoon. Dit neemt ongeveer een uur in beslag. We maken een vervolgafspraak met je voor het feedback gesprek. Ter voorbereiding van dit gesprek analyseert de consultant eerst het verslag. Na het gesprek voorziet de consultant het verslag van zijn persoonlijke bevindingen. Jij krijgt je handleiding voor geluk ook zelf.

Na het invullen van de vragen en het feedback gesprek zijn er verschillende mogelijkheden.

  • Je bent tevreden met de feedback en je hebt alle informatie die je nodig hebt.
  • Je bent niet tevreden en gaat met de bevindingen aan de slag. Dit kan met:
    • Dezelfde consultant
    • Een mentor
    • Een coach

Ben je gekomen in opdracht van uw werkgever, dan bespreekt de consultant samen met jou welke gegevens naar de opdrachtgever gaan.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt