Coaching 3 punt 0

OVER MY ORGANIZATION

Coaching3punt0 is een initiatief van MY-organization. Coaching3punt0 gaat over autonomie, verantwoordelijkheid en wederkerigheid. Wij bieden een stap voor stap methode om mensen te helpen veranderingen en uitdagingen aan te gaan en meer gezondheid, geluk en succes te ervaren.

Coaching3punt0 gaat ervan uit dat een team geen optelsom van de kwaliteiten van mensen is. Juist wat er tussen hen gebeurt geeft meerwaarde. Dat geldt niet alleen op de werkvloer, maar ook in een coachingstraject. Een goede coaching gaat over draagvlak, verantwoordelijkheid, autonomie en goede samenwerking. Deze kernwaarden staan centraal in onze coaching.

Zelf coach worden? Bekijk ons opleidingsprogramma:

Coaching 3punt0 bij MY-organization

MY-organization is een netwerk van coaches. Coaches die ook willen putten uit oosterse wijsheid; die het beste uit twee werelden willen verbinden. De coaches van MY-organization werken met MY-etool, een diagnostisch instrument om snel bij de kern te komen. Je doorloopt snel en effectief coachingstraject te doorlopen met je cliënt

Wij geloven dat een coach een verbinding aangaat met een cliënt en dat de samenwerking gebeurt vanuit wederkerigheid. MY-organization verbindt  het beste uit de oosterse en de westerse wereld.

Dankzij de periodieke bijeenkomsten blijf je leren en je blijft je ontwikkelen. Samen met je collega coaches ga je op zoek naar verdieping en verbinding. Je kunt sparren en samenwerken. Samen kom je op een hoger niveau komt. Probeer ‘the next-level’ en krijg ook meer werk. Maak van MY-organization jouw plek.

We bieden je in Bilthoven zelfs een plek om te ontmoeten en ook om te werken als je dat wilt.

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt