Tools voor HR-Professionals

Master Your Self | Master Your Expertise | Master Your Business

Groeien door ontwikkeling

SUCCESVOL ONDERNEMEN

Als HR professional heb je graag een bedrijf met energieke medewerkers. Want als iedereen zijn eigen kracht kent en van daaruit zichzelf kan zijn, komen personen en organisaties tot bloei. Dat klinkt mooi, maar in de dagelijkse praktijk is het niet altijd zo gemakkelijk. Want wat als jij als HR-professional ziet dat je een team van individuele kanjers hebt, maar samen presteren ze niet?

MY-organization biedt jou MY-etool. Deze psychodynamische analyse laat zien wat het werk van je medewerkers vraagt en brengt teamrollen in beeld. Het helpt je medewerkers én je bedrijf verder. Daarnaast bieden we verschillende modules, zoals individuele trajecten, diverse teamtrajecten en organisatietrajecten. Ontwikkel je als HR-professional verder dankzij het MY-organization Netwerk & Academy.

Netwerk voor coaches

Academy voor coaches

MY-organization biedt kennismakingsworkshops, een leergang en heel veel mogelijkheden om je expertise te verdiepen en te verbreden. Tijdens de workshops leren we je MY-etool te begrijpen en feedback te geven. Je leert de eerste tips om zelf MY-etool in de praktijk te gebruiken. Ontmoet coaches die ervaring hebben met MY-etool en verbeter je coach-vaardigheden. Je leert nergens meer van dan van kijken naar een feedbackgesprek over MY-etool door ervaren consultants. Onze masterclasses worden gegeven door Laurens Vehmeijer.

Zelf succesvol ondernemen

Modules voor HR-Professionals

INDIVIDUEEL

MY-organization ondersteunt individuele medewerkers door te kijken naar hun waarden en verlangens, voorbij de buitenkant.

Lees meer

TEAMS/ AFDELINGEN

Voor teams en teambuilding is MY-etool het instrument om alle rollen, motivaties en vaardigheden in één keer in beeld te brengen.

Lees meer

(RE-)ORGANISATIES

Bij reorganisaties komt het erop aan iedereen zo snel mogelijk een goede plek te geven. Binnen of buiten de organisatie.

Lees meer

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt