Academy voor coaches

OVER MY ORGANIZATION

Ben je coach en wil je meer weten over MY-etool? Wil je zelf de test maken? Heb je vragen? Ben je verantwoordelijk voor teams en wil je meer weten over de kracht van MY-etool bij teamontwikkeling?

MY-organization heeft een uitgebreid programma van kennismakings- en introductiebijeenkomsten, MY-academy en een leergang coaching3punt0.

Kijk in de agenda voor de bijeenkomsten of bel ons voor informatie en een afspraak.

AANMELDEN?

Introductie Workshop MY-etool

Ben je nieuwsgierig naar MY-etool? Is het een goed instrument om te gebruiken in jouw praktijk? Tijdens deze workshop leer je onze mensen kennen en proef je van MY-etool.  Daarnaast leren we je je eigen resultaten van MY-etool begrijpen. Je hebt dan voldoende informatie om te besluiten of je ermee wilt leren werken.

Tijdens deze workshop leren we je MY-etool te begrijpen en feedback te geven. Je leert de eerste tips om zelf MY-etool in de praktijk te gebruiken. Je ontmoet coaches die ervaring hebben met MY-etool en je kunt vragen stellen. Tijdens de workshop ontdek je dat deze test niet alleen zinvol is voor je cliënten. MY-etool brengt jou als coach ook op een hoger niveau. MY-etool laat zien hoe je van binnen naar buiten werkt. In contact met jezelf. Vanuit deze balans kun je succesvol contact maken met cliënten en opdrachtgevers.

Ben je gegrepen door het gedachtegoed achter MY-etool, bekwaam je dan verder in het gebruik ervan bij onze leergang. Daarmee verdiep je je kennis en begrip van het instrument en verwerf je certificering voor het gebruik ervan.

Praktijkworkshop MY-etool

Verbeter je coach-vaardigheden. Je leert nergens meer van dan van kijken naar een feedbackgesprek over MY-etool door ervaren consultants. Daarom zijn er vaste bijeenkomsten (ochtenden en middagen) waar in drie uur drie cliënten een feedbackgesprek krijgen van hun eigen coach (onder begeleiding van een senior MY-consultant). Dit is een unieke kans voor coaches om hun feedbackgesprekken te verbeteren, voor cliënten om een diepgaand feedbackgesprek te krijgen, en voor coaches die toeschouwer willen zijn. Wil je meer inzicht in MY-etool en het gedachtengoed daarachter?

Masterclasses voor ervaren coaches

Ben je een ervaren coach, maar wil je je kennis en vaardigheden aanscherpen? Volg een masterclass.

Masterclasses worden gegeven door Laurens Vehmeijer en kunnen overal over gaan. Zie website en agenda voor het thema van de masterclasses. Masterclasses duren meestal een dagdeel.

Dit is een kans voor ervaren coaches en consultants om hun kennis van het gedachtengoed achter de MY-etool verder uit te bouwen.

Kijk op de agenda of neem contact met ons op voor meer informatie.

Leergang Coaching3punt0: Werken met MY-etool

Deze leergang omvat 3 leer-werk-dagen bij MY-organization. De basis en het gebruik van MY-etool staan hier centraal. In deze 3 dagen gaat het vooral om doen, doen en doen; met achtergrondinformatie en kennismaking met het gedachtegoed van MY-organization, Coaching3punt0 en Laurens Vehmeijer.
Dr. Martine van Eijk en Liesbeth Hogervorst zijn de MY-trainers in deze leergang.

Voor iedereen die de Introductie workshop MY-etool heeft gedaan, en meer wil leren en ervaring wil opdoen over MY-etool. In de praktijk zijn dit geïnteresseerde coaches en HR-professionals.

Aanmelden en meer informatie

Bel: (06) 386 64 400

Of mail ons: welkom@my-organization.nl

Als je je minimaal een week van tevoren aanmeldt, kun je thuis online je persoonlijke MY-etool invullen en heb je je eigen resultaten tijdens de workshop beschikbaar. Kosten: € 150,- (excl. BTW)

KLAAR VOOR
SUCCES?

We zijn dichtbij!

MY-organization
Frans Halslaan 68
3723 EH Bilthoven

+31 (0)30 268 0209
welkom@my-organization.nl
www.my-organization.nl

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt